Thursday, 7 June 2012

QUEEN IN HYUN'S MAN





Assalamualaikum . Peacee yoo ( ! ) . Oke , usha tittle kat atas tue , actually , neh pasal kdrama laa derr. Drama neh best giler superb laa so untuk you alls yang tergila-gilakan kdrama tengok laa cita neh . Aku jamin hundred percent puas hati . Fyi , first week cuti skola aku menghabiskan my precious time begitu sahaja dengan menonton drama ini . Yeyeh , aku tengok 11 episode back to back maybe dalam sehari setengah gitu , Kyaa . Tu pun sebab dekat korea pun baru episode 14 - 13 kodd so takdela subtitlenya kan jadi tak nengok laa teman nii . Chemistry lead actors dia superb laa , terbaek . Ramai yang kata QIHM nii sama dengan Rooftop Prince but actually tak sama pun . Yang samanya just time-travelling tu jea from Joseon era to modern era ( 2012 ) . Tapi seriously , dua dua drama neh memang DAEBAK ! Malam neh last episode untuk QIHM so aku pun mengikuti summary cerita nii secara online . Gembira gilaa sebab episode last saja ada blogger yang nak buat recap secara online kalau tak tunggu esokla jawabnya . Cerita nie memang wonderful gila ada sweetnya yang melt the heart of the viewers for sure termasuk aku , keke . Cerita best sangat sangat sampai aku tak tahu nak describe cemana , Im just falling for it .Seriously, aku memang addicted gilaa dengan cita nii . Oh , aku sedih betul laa malam neh last episode no more QIHM , Aigoo , sob sob x__x .Oh show , you melt my heart , you break my heart , I love U .

sedikit information about the lead actors
Ji Hyun Woo
Yoo In Na



                           
* tengok poster pun rasa macam sweet jea kan kan ? Why it feels so good ?
Jom Comment + Like Oke ?

No comments:

Post a Comment